لودگی

تهوع نوشت

نقطه

لهم...

له به عمق کلمه

همین

تاریخ ارسال: چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 ساعت 01:21 | نویسنده: علی | چاپ مطلب
نظرات (7)
چهارشنبه 10 خرداد 1396 07:39
گیس سیاه [ ]
امتیاز: 0 0
لینک نظر
خیلی خوب بود
پاسخ:
نوشته هات عالین
و این یعنی تو اهل ادبیاتی
جمعه 29 اردیبهشت 1396 16:58
خورشید [ ]
امتیاز: 0 0
لینک نظر
فکر کردم تو قسمت پیوندات هست دیگه ادرس نمیخواد تانگوی چند نفره
پاسخ:
باو من که می دونم آدرس وبتو
حالا شاید یکی این نظرو خوند خواست به وب صاحب نظرم سر بزنه
اینطوری می تونه بیاد وبتو ببینه...
پنج‌شنبه 28 اردیبهشت 1396 07:56
خورشید [ ]
امتیاز: 0 0
لینک نظر
رفیق خوبی؟
پاسخ:
مرسی....حداقل زنده ایم
تو خوبی؟ میای آدرس وبتم بزار
یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 14:25
تنها [ ]
امتیاز: 0 0
لینک نظر
:/
یه تایمی
یه جایی
تو کسری از ثانیه
آدم متلاشی میشه..
حس گس و نا امیدی وجودشو فرا میگیره
همونجاس که میفهمه زندگی چقد مزخرفه-___-
پاسخ:
امیدوارم اون لحظه ادامه دار نباشه
دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 21:20
سحر [ ]
امتیاز: 0 0
لینک نظر
این روزها این واژه رو از زبان خیلی ها می شنوم، اما خودم تا حالا به کار نبردم ... داغون با له فرق داره؟!!!
پاسخ:
داغون گوشه و کنارش زده بیرون...خط خطی شدس ولی له پکیده
شنبه 9 اردیبهشت 1396 13:42
خورشید [ ]
امتیاز: 0 0
لینک نظر
خب به من چه دست خودم نیست وقتی کلمه له رو می شنوم یاد دیزی و گوشت کوب می افتم
خب تنها چیزی که ادم با حرص میکوبه دیزیه یه جورایی داغ دلیشو از دنیا موقع کوبیدن دیزی خالی میکنه
برعکسش اون وقتی که دنیا بگذارت تو گوشتکوبش و هی بکوبت
حالا ربط له شدن و گوشتکوب ودیزی رو متوجه شدی ؟
پاسخ:
خیلی تصویری مشاهده کردم
شنبه 9 اردیبهشت 1396 07:16
خورشید [ ]
امتیاز: 0 0
لینک نظر
یاد گوشتکوب و دیزی افتادم :))
پاسخ:
دمت گرم...تشبیه خوبی بود...الان بهتر می دونم صرفا داغون باشم اینجوری مثلا دوستان یاد پرتقال خونی بیفتن...
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد